Leren duiken?

Volg een duikinitiatie!

Wanneer je dit leest, ben je waarschijnlijk al overtuigd dat er onder water een nieuwe wereld op je wacht en wil je deze wereld met je eigen ogen zien.

Het maakt niet uit wat je precies aantrekt in deze sport (de rust en stilte, het onderwaterleven, het sociale contact, de clubsfeer), de All Stars heten je van harte welkom.

Met deze informatie willen we je wegwijs maken bij een sport die alvast voor ons een passie werd.

Om kennis te maken met het duiken bieden we je 3 initiatielessen in het zwembad aan. Hier laten we je proeven van het duiken onder begeleiding van een ervaren instructeur.duikinitiatie

Vind je er toch niks aan, dan heb je ook niks verloren.

Materiaal krijg je tijdens deze initiatielessen in bruikleen van de club. Als je zelf de basisuitrusting (duikbril, zwembadvinnen, loodband en snorkel) hebt, mag je die uiteraard meebrengen. Maak hierover duidelijke afspraken met je instructeur (voor contactgegevens zie bij Duikschool).

Na deze drie lessen doen we een evaluatie. Voel je je goed in je nieuwe sport? Heb je de juiste attitudes om te leren duiken?

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en bezorg het ons. Wij zorgen dan voor het juiste materiaal en een verzekering. Tot binnenkort!